Alle veelgestelde vragen voor zorgprofessionals

Hoe kan Zorg bij jou onze zorgorganisatie ondersteunen bij het leveren van hybride zorg aan patiënten?

Zorg bij jou biedt een compleet pakket om hybride zorg mogelijk te maken: van zorgvuldig ingerichte zorgpaden en bijpassende apps tot en met de monitoring vanuit het Medisch Servicecentrum (MSC). Dankzij onze schaalgrootte en gezamenlijke inkoop houden we de kosten voorspelbaar (één vast tarief per gemonitorde patiënt). Zo kun je als zorgorganisatie snel starten zonder hoge initiële kosten, en profiteer je van de gedeelde infrastructuur en expertise.

Hoe is de samenwerking tussen ons eigen medisch team en het Medisch Servicecentrum (MSC) van Zorg bij jou?

Het MSC werkt samen met jullie zorgteam. De thuismonitoringsverpleegkundigen van Zorg bij jou en, desgewenst, gedetacheerd personeel uit de eigen zorgorganisatie, bewaken de binnenkomende metingen en nemen contact op bij afwijkingen. Bij complexe situaties of escalaties wordt altijd overlegd met de hoofdbehandelaar, die de regie behoudt.

Wat zijn de voordelen van lid worden van de Zorg bij jou coöperatie en hoe word je lid?

Als coöperatielid heb je zeggenschap over de verdere ontwikkeling van nieuwe en bestaande zorgpaden. Samen beslissen we over de koers, de uitbreiding van het dienstenpakket en de tarieven. Zorgorganisaties kunnen deelnemen aan de Medical Boards van de zorgpaden die ze afnemen. Door te participeren in Zorg bij jou kun je als organisatie dus rechtstreeks invloed uitoefenen op de inhoud en kwaliteit van de zorg.

Hoe worden patiënten begeleid bij het gebruik van de apps en hulpmiddelen?

De patiënt ontvangt heldere instructies via onze voorlichtingsmaterialen (bijvoorbeeld flyers). Als er vragen zijn over het gebruik van de apps of meetapparatuur, staan onze front-office medewerkers klaar om te helpen. Medische vragen worden behandeld door thuismonitoringsverpleegkundigen in het medisch servicecentrum (MSC), indien nodig in overleg met de hoofdbehandelaar.